Organic Cuisine Vingrossist specialiserad för viner med krav (biologisk) status

Våra viner levereras från vingårdar, som värderar kvalitet och natur. De är typiska familjedrivna småföretag, som uppskattar och utnyttjar lokala och traditionella vindruvarter, vad främjar vinkulturens diversitet. 

Våra viner skiljer sig personligt och med sin kvalitet positivt från viner framställda i stora mängder, som kan kallas även ”teknoviner”. Motton är ”Kvalitet i stället kvantitet”.

Alla vingårdarna har personligt kontrollerats av oss före vinleveransrena har påbörjats . Vi tror alltså att vi vet vad vi säljer. Om det uppstår saker, som vi inte vet, skall vi ta reda på det via vårt samarbets nät. 

Vi har long erfarenhet om livsmedelshandel och om framställning, och FoU, både i Finland och internationellt.  Bioviner har OrganicCuisine importerat sedan år 2000. 

Våra typiska kunder satsar på bra och hög klassisk, ofta närproducerat mat och goda viner.  De kan vara stadens topp restauranger, specialiserat på italiensk eller spansk mat eller goda vinbarer och –restauranger. På sommaren har flera restauranger i skärgården valt våra viner.  Allt mer har restauranger också valt att sälja nära producerat Europeiskt vin. Vi samarbetar nära med våra kunder genom att skräddarsy vinmenyer, samt genom att organisera vintasting och informationstillfällen för kunder.

Organic Cuisine Ab är ett små företag som arbetar med låga kostnader och flexibelt med våra kunder. Vinerna importeras till vårt lager direkt från vingårdarna. Vi levererar vinerna direkt till våra kunder med hjälp av effektivt logistik liksom t.ex Schenker, Itella osv.,. Allt detta inleder till att vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser och flexibel kundservice.

Juhani Elonheimo: +358-500-322540
E-post: juhani(at)organiccuisine.fi

Esko Pulkkinen: +358-50-5110085
E-post: esko(at)organiccuisine.fi

Address:
Liinahaankatu 24 
20320 Turku
Finland