Azienda Agricola BUCCIA NERA
Arezzo, Toscana, Italia

Cambrianese Rosso Toscana IGT.
Luomuviini

Rypäleet:  Sangiovese 100%

Valmistus: Käyminen terästankeissa ja kypsytys 10-12 kuukautta suurissa tammitynnyreissä
Tuoksu: Puhdas, punaista marjaa, mustikkaa, hieman nahkainen
Maku: Keskitäyteläinen, pehmeä, hyvän hapokas ja kevyen tanniininen
Käyttösuositus: Keskitäyteläinen, italialaiset pastat, kananrinta, yrttinen sianliha

Alkoholi: 13,0 %
Sokeri: 1,0 g
Hapot: 5,5 g
Pulloa/ltk: 12

Buccian Neran tila sijaitsee Toscanassa Arezzon kaupunkia ympäröivillä kukkuloilla.  Tila on aito perhetila jo viidennessä polvessa ja nyt sitä johtaa Anastasia Mancini.   Ympäristöstä huolenpito on ollut aina Mancinin perheelle tärkeää ja vuodesta 2002 tila on valmistanut myös luomuviinejä.  Toscanalaiset Sangioveseen perustuvat viinit ovat olleet tilan tukijalka, mutta nykyään tila tekee myös Vin Santo jälkiruokaviiniä, ”Supertoscanalaisia” sekä mm puhtaita Syrah rypäleeseen perustuvia viinejä. Viininviljelyn lisäksi tilalla valmistetaan oliiviöljyä ja italialaiseen tapaan se myös vuokraa huoneistoja kesäloma aikaan halukkaille.   
www.buccianera.it