Azienda Agricola BUCCIA NERA
Arezzo, Toscana, Italia

Sassocupo, Chianti Superiore DOCG
Luomuviini

Rypäleet: Sangiovese 90 %, Canaoilo 10 %


Valmistus: Terästankeissa jonka jälkeen 12 kk. ranskalaisissa tammitynnyreissä.
Tuoksu: Monipuolinen, intensiivinen jossa on kirsikkaa, mustikkaa ja hienostunut ripaus tuoretta mustapippuria
Maku: Täyteläinen, kuiva, samettinen, tyypillinen ryhdikkään pehmeä kirsikkainen Chianti
Käyttösuositus: Voimakkaat juustot, kaikenlainen punainen liha ja ankka

Alkoholi: 13,5%
Sokeri: 1 g
Hapot: 5,1 g
Pulloa/ltk: 6

Buccian Neran tila sijaitsee Toscanassa Arezzon kaupunkia ympäröivillä kukkuloilla.  Tila on aito perhetila jo viidennessä polvessa ja nyt sitä johtaa Anastasia Mancini.   Ympäristöstä huolenpito on ollut aina Mancinin perheelle tärkeää ja vuodesta 2002 tila on valmistanut myös luomuviinejä.  Toscanalaiset Sangioveseen perustuvat viinit ovat olleet tilan tukijalka, mutta nykyään tila tekee myös Vin Santo jälkiruokaviiniä, ”Supertoscanalaisia” sekä mm puhtaita Syrah rypäleeseen perustuvia viinejä. Viininviljelyn lisäksi tilalla valmistetaan oliiviöljyä ja italialaiseen tapaan se myös vuokraa huoneistoja kesäloma aikaan halukkaille.   
www.buccianera.it